Nekonveční kanceláře v Tel Avivu

 

Společnosti Apester a Co-Cyles nedávno pověřily architektonické studio Roy Davis vybudováním nových kancelářských prostor. Jak to dopadlo, na to už se podívejte sami.

 

Tyto kanceláře se nacházejí ve zrekonstruované budově, kterou výše zmíněné studio koncipovalo jako hight-tech business hub.

Industriální komoda:

Zdroj: homelove.cz

„Obě společnosti hledaly design, který by bylo možné charakterizovat jako mladistvý, inovativní a celkově soudržný,“ vysvětlili architekti.

Stolička:

Zdroj: homelove.cz

Rozdělení interiéru mezi Apester a Co-Cyles bylo realizováno pomocí nábytkových prvků, které fungují jako dynamické vizuální bariéry. Uprostřed půdorysu je situován společný veřejný prostor.

Plechový regál:

Zdroj: homelove.cz

Odpočinkovou zónu navrhli izraelští umělci Eyal Eliezer a Elna. Podle svých vlastních slov chtěli vytvořit inspirující atmosféru, která by zaměstnance podněcovala k vymýšlení nových nápadů:

Zdroj: archdaily.com

Jedna ze zasedacích místností. Dlouhý stůl, moderní židle, televizor… co dodat:

Zdroj: archdaily.com

Samostatnou zmínku si zaslouží také svítidla, jejichž spoluautorem je známý industriální designér Haim Ivgi:

Zdroj: archdaily.com

První a druhé patro je spojeno schodištěm z přírodního železa a rozšířené síťoviny, které do tohoto interiéru skvěle zapadá:

Zdroj: archdaily.com

Na střešní terase naleznete kuchyni, bar a venkovní posezení. Ideální místo pro strávení polední přestávky:

Zdroj: archdaily.com