Inspirujte se: Interiér šetrný k životnímu prostředí

 

Nová firma DH Liberty v Londýně si vytvořila sídlo uprostřed průmyslového skladu. Prostor má podkrovní charakter s vloženým mezipatrem a nové schodiště. Cihlová zeď i železné sloupy jsou původní. Úkolem designerů bylo zachovat tradiční hodnoty a ukázat moderní technologii. Vše je zkonstruováno z recyklovaných nebo přírodních materiálů zejména v kontrastu černé a bílé barvy.

 

Podlaha ve vstupních prostorách, u recepce a v částečně vyhrazených místech pro hosty je z betonu. Pulty jsou z dřevotřísky a starý námořnický kufr slouží jako konferenční stolek. Hezkým doplňkem je mix vintage zelených křesel.

Zdroj: http://www.dezeen.com
 
Řada pásových světel visící v prostoru je připojena pouze pomocí jediného kabelu.
 

 

Zdroj: http://www.dezeen.com

 

V patře jsou tři samostatné open-space pracovní místa.

Zdroj: http://www.dezeen.com
 
V objektu je malá kavárna a konferenční místnost, do které se dostanete přes dvojici posuvných dveří ze staré stodoly.
 

 

Zdroj: http://www.dezeen.com

 

Další zasedací místnost, ve které je velký stůl konstruovaný ze starých dřevěných dveří.

Zdroj: http://www.dezeen.com
 

Police jsou vyrobené ze starého lešení.

Zdroj: http://www.dezeen.com